1. 05. 2013

Branko Vukšić: Završili smo kvalifikacije.

Branko Vukšić: Završili smo kvalifikacije.

Poštovane Laburistice, poštovani Laburisti
Poštovane simpatizerke, poštovani simpatizeri

Bilo bi lijepo da je gotovo, ali nije. Današnjom uspješnom predajom liste za Skupštinu grada Zagreba i liste za gradonačelnika grada Zagreba uspješno smo završili kvalifikacije. Taj smo posao, u kompletu, obavili među prvima. Da, skupili smo nešto manje od osam tisuća potpisa. Hvala svima koji su uložili svoj trud za skupljanje potpisa. I onima koji su skupili desetak i onima koji su skupili stotine. Hvala svim građanima koji su nam svojim potpisima dali mogućnost da uđemo u natjecanje. Osam tisuća puta hvala.

Bilo je naporno. Ponekad i nervozno. Nakon prvomajskog prosvjeda, u kojemu mi Laburisti aktivno sudjelujemo kao podrška sindikatima, nastavljamo s kampanjom. U četvrtak će nam potporu dati predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada Dragutin Lesar. Počinjemo u Sesvetama a završavamo popodne na drugom kraju grada. Od petka svima vama na raspolaganju. Dogovarajte s potpredsjednikom Međeralom termine.
Ponosim se i s onima koji su skupljali potpise i s onima koji su potpise dali.
Očekujemo, naravno, i glasove… daleko više.

Učinimo sve da u ovih petnaestak dana podijelimo što više letaka, da razgovaramo sa što više građana o našemu programu i da ostavimo dobar dojam. Onakav kakvi mi u stvari jesmo.

Branko Vukšić
vaš kandidat za gradonačelnika grada Zagreba i
nositelj liste za Skupštinu grada Zagreba