30. 05. 2012

Čestitka povodom Dana grada Zagreba

Čestitka povodom Dana grada Zagreba

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

Dragi naši sugrađani,

Povodom Dana grada Zagreba koji slavimo 31. svibnja na dan Majke Božje od Kamenitih vrata, zaštitnice grada, mi, Hrvatski laburisti, od srca Vam čestitamo ovaj Dan sa željom da nam naš voljeni Zagreb ponovno zablista i postane grad sretnih stanovnika;

… onak lep kak nekdar jer svi ga imamo tak rad!

Drage sugrađanke i sugrađani, stanovnici voljenog nam grada, želimo zajedno s Vama izgraditi Zagreb u pravu metropolu s istinskim baštinjenim vrijednostima, koja će služiti na čast i zadovoljstvo svim svojim stanovnicima ali i svim gostima i putnicima dobronamjernicima koji dolaze u naš grad.

Ponosni na naš voljeni Zagreb uvjereni smo da ćete, dragi naši sugrađani, prepoznati u Hrvatskim laburistima onu novu snagu koja će moći savjesno, pravedno i mudro rješavati sve nakupljene probleme koji sada tište stanovnike našega grada. Nas odlikuje znanje, poštenje i odlučnost a vrijeme koje dolazi traži upravo ljude s takvim odlikama. Možemo i hoćemo vratiti Zagrebu stari sjaj i epitet nezaboravnog mjesta, sretnog grada po mjeri čovjeka.

Uvjereni u bolje sutra za grad Zagreb i njegove stanovnike, proslavimo zajedno ovaj Dan u ozračju radosti, ljubavi i poštovanja prema našem voljenome gradu.

podružnica grada Zagreba

Robert Prugovečki
predsjednik