20. 11. 2012

Donatorska večera Podružnice grada Zagreba

“Svjestan sam, kao i svi mi, značaja izbora koji su pred nama i uvjeren sam da ćemo ih pripremiti i odraditi onako kako se od nas očekuje i kako mi to možemo. Imamo vrijedne ljude, imamo dobar brod, imamo ideje i dobar vjetar u leđa. Potrebno je samo da svi odlučno pušemo u isto jedro i uspjeh neće izostati.”

Istaknuo je između ostalog Robert Prugovečki, predsjednik Podružnice grada Zagreba, pozdravljajući goste na donacijskoj večeri održanoj 16.11.2012. Također je zahvalio nazočnima što su prepoznali važnost prikupljanja financijskih sredstava “kako bi brod što bolje plovio u završnici”.

Stranci koja nema svoje torbare, svoje oglašivačke tvrtke, svoje lokalne televizije i sl. ne preostaje drugo nego da se obrati svojim članovima i simpatizerima. Uz druženje i zabavu, za koju su se pobrinuli i tamburaši, prigoda je iskorištena i za međusobno upoznavanje članova, dijeljenje iskustava, razgovor i planiranje budućih aktivnosti.

Uz potpredsjednike Stranke, voditelje i članove stručnih odbora, članova iz svih zagrebačkih ogranaka, kao i njihovih prijatelja i susjeda prostor je bio potpuno popunjen, a dio njih je i “poslao novce” čime je obogaćen račun Podružnice. Svaki prilog je propisno zaveden i izdani su računi.

Još jednom zahvaljujemo svim donatorima kao i članovima koji su se odazvali i svojim prisustvom uveličali Donatorsku večeru.

Uredništvo

Foto galerija