23. 12. 2013

Druženje na Trešnjevci

Laburisti Ogranka Trešnjevka-sjever i ove su godine, sada već slobodno možemo reći tradicionalno, počastili građanstvo gradske četvrti kuhanim vinom koje smo dijelili na uobičajenoj lokaciji – ispred trešnjevačke tržnice, odnosno na Trešnjevačkom trgu.

Akcija je protekla u ugodnom druženju s građanima uz pretresanje aktualnih političkih tema pri čemu smo, osim uobičajenih pohvala i odobravanja našeg rada i nastojanja, primili i pokoju kritiku generičkog karaktera koje su se uglavnom svodile na to da nismo dovoljno žestoki. Obećali smo našim dragim sugrađanima da ćemo se svakako nastojati razvijati kako na tom, tako i na svim drugim frontovima te dati sve od sebe kako bi ispunili njihova očekivanja. Druženje je potrajalo do ranih poslijepodnevnih sati, a sa sugrađanima smo se rastali uz obostrane ugodne želje za nadolazeće blagdane te uspješnu i, nadamo se, svakako bolju 2014. godinu.

Kratki prikaz subotnjega druženja možete pogledati ovdje:

video

Uz puno lijepih želja za nadolazeći Božić te uspješnu i sretnu Novu 2014. godinu, laburisti ogranka Trešnjevka-sjever ovim prilogom zaključuju ovu, ipak uspješnu, 2013. godinu, sa željom nastavka pozitivnog trenda i u narednoj.

Pozdrav s Trešnjevke!