23. 12. 2012

Druženje s građanima na Trešnjevačkom trgu

Druženje s građanima na Trešnjevačkom trgu

Članovi ogranka Trešnjevka-sjever i ove su godine organizirali prigodno druženje s građanima uz kuhano vino, grickalice i čašicu razgovora. Akcija je organizirana u prijepodnevnim satima na već tradicionalnom mjestu za ovakve prigode – javnoj površini pored tržnice Trešnjevka na Trešnjevačkom trgu.

Građani su i ovaj puta pokazali veliki interes za rad i program Hrvatskih laburista koje su članovi ogranka rado objasnili i prokomentirali s prolaznicima, uz čašu toplog kuhanog vina, grickalice i čokoladice za najmlađe, dijeleći pri tome promotivne materijale stranke.

Uz želju za uspješnom i sretnom Novom Godinom te ugodno provedenim božićnim blagdanima, akciju smo priveli kraju u nadi da će nam iduća izborna godina biti barem dvostruko uspješnija od prethodne što, uzimajući u obzir riješenost, zalaganje i spremnost članova na angažman u budućoj predizbornoj utrci uopće nije preveliko očekivanje.

Uz najljepše želje svim članovima i građanima za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane, laburisti ogranka Trešnjevka-sjever pozdravljaju uskoro minulu i, sada možemo sa sigurnošću reći, vrlo uspješnu 2012. godinu, spremni suočiti se s izazovima naredne na svim frontovima.

Pozdrav s Trešnjevke!

Ogranak Trešnjevka-Sjever
tresnjevka.sjever@zagreb.laburisti.com