28. 03. 2013

Druženje sa sugrađanima na Branimirovoj tržnici

Druženje sa sugrađanima na Branimirovoj tržnici

Dana 28. ožujka 2013. godine, članovi ogranka Donji grad organizirali su akciju druženja sa svojim sugrađanima na području Branimirove tržnice, pod prepoznatljivim sloganom stranke „Novi ljudi nova politika“.

U sklopu navedene akcije, naši aktivisti dijelili su promotivne letke u kojema su predstavljeni kandidati Hrvatskih laburista – stranke rada za gradonačelnika grada Zagreba i njegove zamjenike, te letke na kojima su predstavljeni naši kandidati za EU parlament.

Ujedno smo iskoristili priliku u kraćim razgovorima sa velikom većinom zainteresiranih građana, te ih upoznali sa programom kojega nude naši kandidati g. Vukšić i njegovi zamjenici , a kroz osam ponuđenih programskih točaka. Primjećena je velika zainteresiranost  građana te njihovo odobravanje za ponuđeni program.

U sklopu akcije podijeljeno je nekoliko stotina letaka, te se nadamo da će polučiti pozitivne rezultate na predstojećim izborima.

DSC01500

Ujedno koristimo priliku i zahvaljujemo se g. Zvonku Rutaru predsjedniku ogranka Maksimir što nam je izašao u susret te nam je za ovu priliku posudio reklamno propagandni materijal naše stranke (jakne, kape i šalove), a  koji  smo sa ponosom nosili i promovirali u sklopu ove akcije u našem kvartu.

Tomislav Stipanović