28. 04. 2013

Dva gradonačelnika na štandu Hrvatskih laburista

Dva gradonačelnika na štandu Hrvatskih laburista

U subotu, 27.04.2013., na štandu Hrvatskih Laburista na tržnici Špansko našla su se dvojica gradonačelnika – jedan sadašnji i jedan  budući gradonačelnik gosp. Branko Vukšić. Stenjevečki ogranak Hrvatskih laburista-Stranke rada organizirao  je prikupljane potpisa potpore za kandidaturu gospodina Branka Vukšića za gradonačelnika grada Zagreba.

Spomenuta akcija unijela je na tržnicu Špansko vedro raspoloženje i  izazvala nepodijeljene simpatije građana, posebno kada je bila riječ o donaciji 400 slasnih hot-dogova. Laburističkim hot-dogom nepca su zasladila i dvojica spomenutih kandidata, gospodin Milan Bandić i gospodin Branko Vukšić.

Gospodin Branko Vukšić i gospodin Stipe Drmić u razgovoru  s građanima dobili su potporu programa stranke, koji ide u smjeru nužnih promjena glede upravljanja gradom, otvaranja novih radnih mjesta i vraćanja europskog identiteta Zagreba.

U današnjoj akciji prikupilo se više stotina potpisa, a sudeći prema pozitivnom duhu građana, očekuju se i značajno bolji rezultati skorih lokalnih izbora.

Tatjana Pintar