10. 05. 2013

Gužva u Donjem gradu

Gužva u Donjem gradu

Hrvatski laburisti ogranaka Donji grad i danas su proveli još jedno aktivno prijepodne u druženju sa svojim sugrađanima, a gdje su nam se osobno i pridružili gosp. Branko Vukšić, gđa. Sara Bajlo Cindrić i gosp. Ivan Maloča. Uz redoviti sastav članova ogranka te kandidatima za gradonačelnika i njegove zamjenike, stvorili smo dojam gužve koja je uspješno privukla veći broj građana našemu štandu nego obično.

Tijekom dana gužvu su pojačale posjete nekih naši dragih kolega kao što je gosp. Jaroslav Pecnik kandidat za gradonačelnika grada Osjeka, te neumorna pčelica radilica gosp. Zvonko Rutar sa svojim neizbježnim trociklom koji je postao prepoznatljivi bicikl naših kampanja.

DSC01770

Osim spomenutih posjeta zabilježili smo i posjetu koja je bila više prolazna, ali ipak se je odigrala, i to od strane protukandidatkinje za gradonačelnicu grada Zagreba gđe. Margarete Mađerić, a čija je haljina bila vrlo interesantnih boja i pristajala je u cijelosti uz naš štand.

DSC01764

Na velikom štandu uz pregršt promotivnih letaka i plakata pripremili smo i mala slatka iznenađenja u obliku bonbona koje su građani primali sa simpatijama. Osim toga iskoristili smo vrijeme sa većinom zainteresiranih sugrađana za upoznavanje i naših nositelja lista za mjesne odbore, te kandidatima koji se nalaze na listi za gradsku četvrt ali i Gradsku skupštinu grada Zagreba.

Tijekom tjedna nastaviti ćemo druženje sa građanima na Trgu hrvatskih velikana, a onda za vikend mjenjamo lokaciju.

Zvonimir Marić, Davor Balantin