20. 05. 2014

Informacije o biračkim odborima

Na stranicama Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zagreba, www.zgizbori.hr, svi mogu vidjeti adresu i broj biračkog mjesta za koje su imenovani.

Biračka mjesta u u Gradu Zagrebu, te Rješenje o određivanju biračkih mjesta objavljeno je na http://www.zgizbori.hr/izbori/zgizborieuparlament14.nsf/wi?OpenForm te svatko može može preko OIB-a ili JMBG-a vidjeti gdje glasuje.

Na istim stranicama objavljen je i Podsjetnik za rad biračkih odbora te Prezentacija o radu biračkih odbora. Navedeni materijal trebali bi proučiti članovi i zamjenici članova biračkih odbora budući da će se provesti samo edukacija predsjednika i zamjenika predsjednika biračkih odbora.

Putem internetskih stranica www.zgizbori.hr članovi i zamjenici članova mogu vidjeti radno vrijeme Gradskog izbornog povjerenstva Grada Zagreba koje se mijenja ovisno o opsegu poslova te sve obavijesti u vezi s njihovim radom u biračkom odboru. Predsjednici biračkih odbora najranije u srijedu, 21. svibnja 2014. nazvat će članove i zamjenike članova biračkih odbora radi dogovora o uređenju biračkog mjesta i rasporeda rada na dan izbora. Ako Vaše članove, odnosno zamjenike članova najkasnije u četvrtak 22. svibnja 2014. do kraja dana ne kontaktira predsjednik ili zamjenik predsjednika njihova biračkog odbora,  javite u petak ili u subotu na brojeve telefona 616-6051 i 616-6055.