23. 03. 2013

Kandidati među građanima u centru grada

Kandidati među građanima u centru grada

Jutros je na glavnom zagrebačkom trgu održano druženje s građanima koji su imali priliku razmijeniti mišljenja s kandidatima za predstojeće lokalne izbore u gradu Zagrebu.

Predstavljen je i kandidat za EU parlament Đulijano Grum koji je informirao zainteresirane o aktualnim temama i rješavao nedoumice vezane za izbore za Europski parlament.

Đulijano Grum razgovara s građankama

Đulijano Grum razgovara s građankama

Niske temperature nisu spriječile brojne građane da provedu ugodne trenutke u društvu zagrebačkih Laburista, kandidata za Gradonačelnika Zagreba Branka Vukšića te njegovih zamjenika Sare Bajlo Cindrić i Ivana Maloče koji su se oko 11 sati uputili na Cvjetni trg kako bi podržali humanitarnu akciju „Dan narcisa“. Organizator “Dana narcisa” je Hrvatski forum protiv raka dojke – Europa Donna koji u suradnji s Hrvatskim senološkim društvom tradicionalno 18. godinu za redom organizira dan posvećen oboljelima od raka dojke.

Sara Bajlo Cindrić i Ivan Maloča na Danu narcisa

Sara Bajlo Cindrić i Ivan Maloča na Danu narcisa

Gradonačelnička trojka je spremno potpomogla u prodaji narcisa na štandu Udruge čiji će se prihod od prodaje u cijelosti iskoristiti za kupnju linearnog akceleratora – aparata za jednokratno zračenje koji 20 do 30 puta smanjuje emitiranje zračenja, poboljšava tijek liječenja kao i sam oporavak a namijenjen je Klinici za tumore u Kliničkom bolničkom centru “Sestre milosrdnice”.

Hladna ali ugodna radna subota obilježena je zlatnožutnim narcisama i opuštenim razgovorom s građanima.

Ivana Belšak