17. 05. 2013

Laburisti Trešnjevke-sjever ulaze u sam finiš predizborne kampanje

Laburisti Trešnjevke-sjever ulaze u sam finiš predizborne kampanje

I danas, posljednjega dana predizborne promidžbe, aktivisti ogranka Trešnjevka-sjever bili su aktivni na štandu na Trešnjevačkom trgu u vidu druženja s građanima i dijeljenja predizbornih materijala. Aktivnosti ogranka Trešnjevka-sjever odvijale su se bez prekida zadnjih četrnaest dana na lokacijama Trešnjevački trg i Remiza, na Trgu u jutarnjim a na Remizi u poslijepodnevnim satima. Općeniti je dojam kako su građani prepoznali Hrvatske laburiste i njihova nastojanja, što se moglo zaključiti iz velikog interesa koji su pokazali za naš štand i općenite probleme s kojima se suočava Grad Zagreb i gradska četvrt Trešnjevka-sjever.

Jučer su na području ogranka postavljeni i posljednji kaširani plakati na lokacije i pod uvjetima navedenim u Rješenju Gradskog ureda, tako da smo u potpunosti ispunili sve preduvjete za nedjeljne izbore, na kojima s pravom možemo očekivati vrlo dobre rezultate, kao uostalom i diljem države.

Članovi Trešnjevke-sjever ovime zaključuju svoje predizborne aktivnosti i žele svim kolegicama i kolegama puno sreće i što bolji uspjeh na nedjeljnim izborima!

Ispred ogranka Trešnjevka-sjever
Konrad Kiš, predsjednik”