Laburistička patrola – Novi Zagreb – zapad – čin prvi

Laburisti Novog Zagreba – zapad u protekla dva vikenda patrolirali su naseljima u svojoj gradskoj četvrti u potrazi za nepravilnostima koje smetaju sugrađane.

U okviru akcije “Laburistička patrola” obišli su naselja Siget, Savski gaj, Klara, Botinec i Čehi, te evidentirali mnogo nepravilnosti s terena: divlji deponij smeća u Savskom gaju, zapušten park i oronuli Dom kulture u Remetincu, pružni prijelaz prepun otpada u Klari, uništen pothodnik između Savskog gaja i Remetinca kroz koji djeca idu u školu, zapušteni Dom zdravlja i Tržni centar u Botincu, “kaubojska” autobusna stajališta u Čehima, te kao šećer na kraju propali dupli šaht T-Coma u ulici Zlatarevog zlata 13 u Botincu, koji tako stoji već više od godinu dana. Autobusi i osobna vozila prelaskom preko šahta uznemiruju građane od ranog jutra. Građani su nam se požalili da za to svi prebacuju odgovornost na nekog drugog (T-Com, Hrvatske ceste….), a oni svakodnevno trpe nesnosnu buku kojoj smo i sami bili svjedoci.

(slike povećajte klikom miša)

Laburisti Zagreb

Remetinec – Dom kulture

Laburisti Zagreb

Čehi – Autobusna stanica

Laburisti Zagreb

Botinec – Tržni centar

Navedene neregularnosti biti će prijavljene nadležnim službama i očekuje se pozitivno rješavanje problema što i je glavna uloga laburističke patrole.

Laburisti u bijelim odorama uskoro nastavljaju s patroliranjem u ostalim naseljima na zadovoljstvo svojih sugrađana, koji ih dočekuju s radošću u nadi da će im pomoći u poboljšavanju kvalitete njihovog života.

(TR)

Za Zagreb, da se nema sramit kaj!

Share

.