12. 10. 2013

Održan sastanak predstavnika Predsjedništva s vodstvima ogranaka

Održan sastanak predstavnika Predsjedništva s vodstvima ogranaka

Zagreb, 12. listopada 2013.

U dvorani Zagrebačke podružnice, u Ilici 35, jučer je u poslijepodnevnim satima održan kratki radni sastanak predstavnika Predsjedništva naše stranke Maje Ilčić, dr. Stipe Drmića i Zvonimira Međerala s predsjednicima i tajnicima ogranaka zagrebačke Podružnice.

Odaziv predstavnika ogranaka bio je zadovoljavajući. Na sastanku je zaključeno da će podaci o članstvu, koje je slanjem odgovarajućeg upitnika na adrese svih evidentiranih članova stranke u posljednjih mjesec dana prikupila Središnjica stranke, u sljedeća dva tjedna biti dopunjeni aktualnim podacima o članstvu, koje će prikupiti i Središnjici dostaviti čelnici ogranaka, jer su oni ponajbolje upućeni u stvarno stanje u svojim ograncima.

Raspravljalo se i o mogućnosti isključivanja iz stranke neaktivnih članova, koji ne ispunjavaju svoje stranačke obveze te se iz raznih razloga oglušuju čak i na opetovane pokušaje ostvarivanja kontakta s njima. O mogućem poduzimanju Statutom stranke predviđenih sankcija protiv takvih potpuno neaktivnih, “fiktivnih” članova stranke, odlučivat će individualno, zasebno u svakom pojedinom konkretnom slučaju, isključivo izvršni odbori pojedinih ogranaka zagrebačke Podružnice.

M.V.