24. 01. 2013

Održana Izvanredna izborna skupština ogranka Donja Dubrava

Održana Izvanredna izborna  skupština ogranka Donja Dubrava

Nakon jednogodišnjeg, često, napornog rada, aktivnosti i  direktne komunikacije s građanima, ogranku Donja Dubrava, pristupilo je više od 50 članova. Sukladno tome, a poštivajući Pravilnik o ustroju, predsjednik ogranka je na zahtjev članova ogranka sazvao izvanrednu izbornu skupštinu.

Uz prisustvo većeg broja članova te predsjednika Podružnice Grada Zagreba, na skupštini je izabrano staro – novo rukovodstvo,  pojačano novim članovima IO.

Skupština je uspješno odrađena  te je ogranak dobio uz starog predsjednika i tajnika, i tri nova člana IO, koji su u kratkom obraćanju prisutnima, obećali da će svojim radom i zalaganjem doprinijeti napredovanju ogranka.

Predsjednik Podružnice Robert Prugovečki kratko se obratio prisutnima te ih informirao o predstojećim aktivnostima i o važnosti nadolazećih izbora za lokalnu samoupravu.

Novoizabrani stari predsjednik se na kraju obratio prisutnim članovima, zahvalio na povjerenju i čestitao novim članovima IO, te naglasio važnost rada na terenu među građanima i  najavio nove aktivnosti ogranka.

Marijan Roginić
Tajnik ogranka Donja Dubrava