ODRŽANA TRIBINA Rešetanje saborskih zastupnika Laburista

Zagreb, 19. svibnja – U organizaciji Laburista Novi Zagreb-zapad održano je druženje zastupnika Laburista Nansi Tireli i Jaroslava Pecnika s građanima. U zanimljivoj i dinamičnoj atmosferi u gotovo dvosatnom druženju obrađeno je više aktualnih tema, od afere potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka čija je supruga bila angažirana od strane MOL-ovog lobista do najave prosvjeda protiv rasprodaje državne imovine.

Započelo je u šaljivom tonu. Iako je u najavi tribine spominjano rešetanje, naši se saborski zastupnici nisu uplašili te su na druženje došli bez kaciga i pancirki. Štoviše, čini se da su upravo Tireli i Pecnik otvorili baražnu paljbu po aktualnim društveno-političkim temama.

Tako su se kao najzanimljivijima nametnule upravo teme o ulozi crkve u političkom životu Hrvatske, 280 bogataša koji žive u Hrvatskoj i imaju u vlasništvu 30 milijardi dolara, zakonu o zviždačima i zaštiti ljudi koji su spremni ukazati na nezakonitosti u tvrtkama, imovinskom cenzusu za dobivanje besplatnog dopunskog zdravstvenog osiguranja, pitanjima o porijeklu imovine, porezu na nekretnine i mnogim drugima.

Na kraju druženja okupljenima je upućen poziv na prosvjed upozorenja – Sve daju, samo da prodaju koji se održava u subotu 21. svibnja u 17 sati na zagrebačkom Zrinjevcu.

Ogranak laburista Novi Zagreb-zapad još jednom zahvaljuje saborskim zastupnicima Nansi Tireli i Jaroslavu Pecniku na ugodnom druženju i odvojenom vremenu. Ponovilo se. (LS, TR, IL)

Share

.