8. 08. 2012

Počela akcija “Knjiga žalbe”

Počela akcija “Knjiga žalbe”

Rastuću popularnost Hrvatskih laburista – Stranke rada u raznim anketama na nacionalnoj razini mediji sve teže mogu ignorirati. Tako su i novinari Radija Sljeme, Radija 101, Soundset plavog, Novog lista, portala Zagrebancija, Jabuke TV i dr. došli popratiti aktivnosti zagrebačkih laburista. Jučer je naime na Trgu kralja Tomislava, ispred ulaza u Importanne centar, postavljen štand i održana konferencija za novinare na kojoj je Robert Prugovečki, predsjednik podružnice Grada Zagreba, objavio svrhu i ciljeve nove laburističke akcije pod nazivom „Knjiga žalbe“, te istodobno pozvao „sve građane da budu aktivni i uključe se u promjene koje su Zagrebu neophodne“.

Knjiga u koju će građani moći upisivati svoje pritužbe i komentare na rad gradonačelnika Milana Bandića i gradske uprave nalazit će se na Tomislavovom trgu od 7. do 13. kolovoza, 10 – 18h.

O ponovnom „izlasku na ulice“ i aktivnostima Hrvatski laburista – Stranke rada, svoje su čitatelje izvijestili i drugi mediji i portali, među ostalima i „Večernji list“, „Zagrebancija.com“ te „Dalje.com“.

Davor Hoić