4. 04. 2013

Podsljeme: nastavljena tradicija čestitanja Uskrsa našim sugrađanima

Podsljeme: nastavljena tradicija čestitanja Uskrsa našim sugrađanima

I ovaj Uskrs, kao nastavak prethodna dva, Laburisti ogranka Podsljeme proveli su sa svojim sugrađanima. Od 27. 03. do 31. 03. unikatnim pisanicama čestitali smo Uskrs, družeći se sa sugrađanima, unatoč kiši koja nije danima posustajala, na 5 lokacija unutar ogranka Podsljeme.

Laburisti ogranka Podsljeme prvi put su krenuli u akciju „ Košarom u čestitare“, obišli sve naše susjede,  podjelili im pisanice i promidžbene materijale vezane uz izbore za Europski parlament.

Građanima su se predstavili svi nositelji lista za mjesne odobre, te nositelj liste za Vijeće gradske četvrti g. Mario Jurin.

Kao i obično, družili smo se i razgovarali sa mnogim simpatizerima. Osim pisanica i letaka, dotaknuli smo se i tema vezanih uz mjesne odbore koje su prilično zainteresirale naše sugrađane i stvorile prostor za konstruktivne razgovore u smjeru rješavanja određenih problema vezanih uz pojedine kvartove.

Još jednom smo na direktan način pokazali da smo stranka koja građanima služi kao servis, sluša sve probleme, te pokušava riješiti iste.

Alemka Bačić
Tajnica ogranka Podsljeme