10. 05. 2013

Pozivnica za donatorsku večeru

Pozivnica za donatorsku večeru

Poštovane kolegice i kolege,
zagrebački laburisti,

istrčavanje finiša utrke u kojoj želimo postići što bolji rezultat je započelo. Očitovanja, predaja lista, sakupljanje potpisa je iza nas, čeka nas još samo jedno zajedničko grupiranje snaga kako bi se što bolje predstavili građanima grada Zagreba i osvojili njihove simpatije, njihov glas i povjerenje. Povjerenje građana ćemo izboriti ukoliko im jasno i glasno pokažemo da smo mi opcija koja će zastupati i braniti njihove interese u gradskoj skupštini i na mjestu gradonačelnika. Izlaskom na lokalne izbore i osvajanjem mandata preuzet ćemo odgovornost za promjenu društvene svijesti i odnosa političara prema svojim građanima.

Molim Vas da u razgovorima sa svojim prijateljima, poznanicima i susjedima promičete programe koje smo zacrtali i za koje se zalaže naša stranka jer ovo su lokalni izbori i bitka za glasove se vodi u svakom mjesnom odboru i gradskoj četvrti te gradu Zagrebu kao cjelini.

Povodom prikupljanja sredstava za lokalne izbore Podružnica grada Zagreba, još jednom organizira donacijsku večeru, 10. svibnja u 19,30 sati, restoran Borovina Orešje 25 c Gajnice.

Cijena donatorske večere iznosi 200 kn.
Prikupljene donacije pomoći će nam da povećamo uspjeh na izborima.

Molim predsjednike ogranaka da u ponedjeljak 6. svibnja u 19.00 sati dođu u Ilicu 35 te preuzmu kupone za članove koji su zainteresirani za donacijsku večeru. Također, molim predsjednike ogranka da poziv upute i nositeljima lista svojih gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Jedino zajednički možemo ostvariti naš cilj a donatorska večera je prilika da pokažemo da se uz obavljanje preuzetih obveza i radom u stranci znamo i dobro zabaviti.

Uz srdačan pozdrav,

Robert Prugovečki
Predsjednik podružnice grada Zagreba