23. 04. 2013

Prikupljanje potpisa na Trešnjevci

Prikupljanje potpisa na Trešnjevci

U subotu, 20. travnja, kandidat laburista za gradonačelnika Grada Zagreba g. Branko Vukšić te njegova zamjenica, kolegica Sara Bajlo Cindrić, posjetili su ogranak Trešnjevka-sjever te proveli ugodno prijepodne u druženju s građanima, aktivno promovirajući naše vrijednosti te objašnjavajući zainteresiranim prolaznicima naše viđenje najbitnijih problema Grada kao i načina za njihovo rješavanje. Kolega Vukšić je strpljivo i temeljito odgovarao na pitanja i objašnjavao zainteresiranim prolaznicima aktualnu gradsku problematiku, dok je dvadesetak članova ogranka na širem području oko štanda dijelilo letke i prikupljalo potpise za gradonačelničku kandidaturu.

Iako je akcija bila dobro organizirana i odrađena, mora se konstatirati kako je općeniti interes ljudi za bilo kakva politička događanja na ovim prostorima znatno opao – većina je prolaznika na ponuđeni letak samo odmahnula rukom, a neki su posegnuli i za malo kolokvijalnijim izrazima. Svejedno, može se reći kako je ovim vikendom započela intenzivna predizborna kampanja za lokalne izbore te da ćemo u narednim akcijama nastojati biti još uspješniji.

IMG_1742

Okupljeno članstvo ovu je priliku iskoristilo i za kolektivno potpisivanje izjava o kandidaturama u Područnoj upravi Stara Trešnjevka, a naše su kandidacijske liste danas uspješno zaprimljene u Podružnici Grada Zagreba.

Konrad Kiš