15. 08. 2012

Prva godišnjica ogranka Donja Dubrava

Hrvatski laburisti – stranka rada, ogranak Donja Dubrava, uz skromnu prigodnu svečanost obilježili su prvu godišnjicu postojanja. Uz prigodnu tortu i osvježenje prisjetili smo se rada u proteklih godinu dana, kada smo prohodali i protrčali ulicama, parkovima, raskršćima Donje Dubrave.

Odradili smo predizbornu kampanju i pomogli našem zastupniku ulazak u Sabor, prikupili smo znatan broj pitanja nezadovoljnih građana upućenih Vladi RH u akciji “Pitajte Vladu”, u svakoj mogućoj prilici bili smo među građanima, razgovarali s njima, osluškivali njihove probleme i nadanja. Iz svih tih razgovora proizlazi samo jedno: želja za promjene i bolje sutra, jer svima postaje jasno da ovako dalje ne može. Upoznali smo se s mnogo sitnih, ali građanima velikih i bitnih stvari kako bi život u Donjoj Dubravi, u budućnosti, svima bio ugodniji i bolji. Zajedno s građanima Donje Dubrave želimo od Donje Dubrave načiniti mjesto poželjno za život i rad, gradsku četvrt u kojoj će svako dijete imati mjesto u vrtiću, škole će raditi u jednoj smjeni. Voda, kanalizacija, asfalt i telefon trebaju biti u svim ulicama, uličicama i odvojcima Donje Dubrave. Mi fizički jesmo periferija Zagreba ali ne želimo više živjeti na periferiji zagrebačkih društvenih, gospodarskih i političkih zbivanja i to će nam biti ideja vodilja u predstojećoj kampanji za lokalne izbore koji će se održati sljedeće godine.

Za svoju prvu godišnjicu, na “poklon”, dobili smo novog, najmlađeg člana, danas punoljetnog Nikolu.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim građanima koji su nas podržavali kroz našu prvu godinu postojanja i koji su dali glas na zadnjim izborima, zahvaljujemo se i svim članovima koji su odvojili dio svog slobodnog vremena kako bi na štandovima širili ideju laburista.

Ujedno pozivamo sve građane da nas podrže i dalje te da nam daju svoj glas i na slijedećim lokalnim izborima.

Tajnik Ogranka Donja Dubrava

Marijan Roginić