5. 12. 2013

Prvi kvartalni sastanak ogranka Trešnjevka-sjever

Prvi kvartalni sastanak ogranka Trešnjevka-sjever

Ogranak Trešnjevka-sjever održao je 05. prosinca u prostorijama mjesne samouprave “Ciglenica” prvi kvartalni sastanak predviđen Poslovnikom Ogranka kojega je Ogranak donio na svojoj 5. sjednici od 02. svibnja o.g. Na sastanku je predsjednik ogranka Konrad Kiš ukratko sažeo i predstavio članstvu sve što se događalo od konstituiranja tijela Ogranka na izvanrednoj izbornoj skupštini od 14. ožujka do danas, dok je tajnik Ogranka Željko Grupković, ujedno i potpredsjednik Vijeća Gradske četvrti Trešnjevka-sjever, ukratko prikazao rad vijećnika u Vijeću Gradske četvrti Trešnjevka-sjever tijekom posljednjih (čak!) 12 sjednica, dok je kolegica Blaženka Rogan, novoizabrana članica IO Podružnice Grada Zagreba te potpredsjednica Vijeća Mjesnog odbora Ciglenica, ukratko iznijela činjenice o svome radu u tom tijelu.

Skup su svojom nazočnošću počastili i nova (stara) tajnica Podružnice Grad Zagreb, gđa. Gordana Stefanović te novoizabrani predsjednik Podružnice Grad Zagreb, g. Marijo Metzner. Tom prilikom su iskazali osobito zadovoljstvo načinom rada i funkcioniranjem samoga Ogranka, naglasivši kako bi se i drugi Ogranci mogli povesti primjerom Trešnjevke-sjever u mnogim stvarima, a pogotovo načinu sklapanja provizorne financijske konstrukcije koju su dobrovoljnim izdvajanjima od vijećnićkih naknada sklopili članovi IO – vijećnici u tijelima VGČ i MO, a koja je sasvim dostatna za djelovanje i razvoj Ogranka.

Skup se nastavio do kasnih večernjih sati uz prigodno druženje i zakusku, a iduća planirana akcija je sada već tradicionalno božićno dijeljenje kuhanog vina građanstvu koja je planirana za 14. prosinca.

Konrad Kiš, predsjednik Ogranka