13. 05. 2012

Skuplji ukopi pokazuju kako Zagrebački holding od živih više nema što uzeti, pa uzimaju i od mrtvih

Skuplji ukopi pokazuju kako Zagrebački holding od živih više nema što uzeti, pa uzimaju i od mrtvih

Zagrebački laburisti žele upozoriti na zadnje najave Zagrebačkog holdinga o mogućem poskupljenju cijene ukopa za čak 30 posto. Nakon nedavnih poskupljenja cijena vode i ZET-a u veljači ove godine, trenutna vladajuća struktura u Gradu Zagrebu pokazuje da dok su oni na vlasti postoji samo jedan cilj: uzeti novac od ionako osiromašenih građana kojih sve više ima na burzi i sve manje na plaći.

Dizanje cijena ukopa od strane Zagrebačkog holdina pokazuje kako se živim građanima više nema što uzeti i da su na red došli i mrtvi.

Skupu struju i plin plaćamo državi, skupu vodu i prijevoz tramvajem plaćamo gradu Zagrebu, a osiromašeni građani sad imaju i novu prijetnju. Vlast u Zagrebu očito poručuje da je živjeti skupo, ali ni umrijeti nije jeftinije, pa sad birajte što vam je bolje!

Robert Prugovečki, predsjednik zagrebačkih Laburista, rekao je kako “dostojanstva prema živima već ionako dugo nema, a sada su na red došli i mrtvi. Ovakvo vođenje politike pokazuje da oni koji upravljaju Zagrebačkim holdingom već dugo nemaju nikakvu ideju kako poboljšati usluge koje građani Zagreba ionako izdašno plaćaju kroz poreze na dohodak i visoke račune komunalnih usluga. Nakon zadnjeg poskupljenja cijena ukopa, pitamo se što je sljedeće, možda plaćanje zraka koji dišemo!?”

Dodatne informacije:
Gordana Stefanović, tajnica podružnice Grada Zagreba Hrvatskih laburista
Mobitel: 095/1999-176
Mail: zagreb@laburisti.com