10. 05. 2013

Stenjevec: Laburisti na Trgu Ivana Kukuljevića

Stenjevec: Laburisti na Trgu Ivana Kukuljevića

U četvrtak 9. svibnja, na Dan pobjede, Hrvatski laburisti ogranka Stenjevec ponovno su bili u akciji druženja sa svojim sugrađanima. U popodnevnim satima odvijala se akcija na omiljenom Trgu Ivana Kukuljevića i vrijedni aktivisti ogranka Stenjevec upoznavali su svoje susjede i sve zainteresirane sugrađane o našim kandidatima na predstojećim izborima za lokalnu samoupravu te ih sve pozvali da izađu na izbore i glasanjem odluče o svojim predstavnicima.

Prezentirali smo i naše stavove o stanju u Hrvatskoj odnosno potrebi iznalaženja stvarnih rješenja za izlaz iz krize u kojoj se nalazimo. Sugrađani su osobito bili zaintrigirani sa „računom“ Zagrebačkog Holdinga u iznosu od 1,000,000,000,00 kuna koji nas je sve (gorko) nasmijao, odnosno pozvao da se zaustave mutni gradski posli. I u ovoj su akciji dijeljeni simbolični poklončići – bomboni u laburističkim bojama.

Ukupni opći dojam ove akcije izuzetno je pozitivan te je velik broj građana prihvatio promidžbene letke Hrvatskih laburista i najavio svoj odaziv na izborima.
Nakon više od dva sata ugodnog druženja i ova je izuzetno uspješna akcija završena uz konstatacije sugrađana da smo zamijećeni te da se prisutnost laburista ogranka Stenjevec osjeća svakodnevno.

Za Laburiste ogranka Stenjevec
Mladen Matvijev