8. 04. 2013

Trešnjevka jug: radni vikend

Trešnjevka jug: radni vikend

Članovi Hrvatskih laburista – Stranke rada, ogranak Trešnjevka jug, sukladno predizbornoj kampanji za izbor zastupnika u Europski parlament, a također i predstojećih lokalnih izbora, postavili su ovaj vikend svoje štandove usprkos kiši i hladnoći. U subotu, zbog obilne kiše, promijenili su lokaciju tako da je umjesto Tržnice Jarun štand organiziran u šoping centru Prečko u prostoru zatvorenog tipa ali s velikim brojem posjetitelja. Obzirom da ovo nije prvi put da se laburisti predstavljaju na ovoj lokaciji, građani nisu bili iznenađeni i ugodno su reagirali na ponuđeni promidžbeni materijal. Štand je posjetio i osobno se predstavio građanima i kandidat za EU parlament Đulijano Grum.

Drugi dan akcije, tj. u nedjelju štand je organiziran na Tržnici Prečko gdje je unatoč prilično hladnom vremenu akcija prošla u ugodnoj komunikaciji s građanima, stanovnicima naselja Prečko. Građani su oduševljeno reagirali na dolazak kandidata za gradonačelnika grada Zagreba, g.Branka Vukšića i kandidata za EU parlament g. Stipu Drmića koji su se osobno predstavili građanima.

To je ukratko osvrt na prošli vikend u ogranku Trešnjevka jug, a sa predizbornim akcijama nastavljamo i dalje prema unaprijed utvrđenom programu.

Vesna Husinec