25. 05. 2012

U radu Skupštine nedostaje discipline

U radu Skupštine nedostaje discipline

Članovi Hrvatskih laburista – stranke rada prvi su put pratili rad Skupštine, a kako najavljuju, odsad će dolaziti na svaku sjednicu

Sjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba, 37. po redu, po prvi su put s galerije pratili članovi zagrebačkog ogranka Hrvatskih laburista – stranke rada. I nisu bili zadovoljni viđenim.
– Potrebno je više discipline u radu Skupštine, na ovaj način nije moguć njen uspješan rad. Nastup gradonačelnika je populistički, poput pozivanja na socijalnu pravednost – rekao nam je Robert Prugovečki, čelnik zagrebačkog ogranka Laburista, te dodao kako je njegova stranka dosada bila više orijentirana na politiku na nacionalnoj razini, no sada će se više posvetiti problemima u glavnom gradu.

Istaknuo je kako će članovi te stranke odsada nastojati redovito pratiti sve sjednice Skupštine.

– Slušat ćemo prijedloge koje daju zastupnici te ćemo ponuditi i svoja rješenja. Neka od njih se tiču i Zagrebačkog holdinga, koji posluje netransparentno, ni oni samo ne znaju koliko su u minusu – kazao je Prugovečki.

Kako nam je rekao, Laburisti u Zagrebu imaju 1100 članova, od čega 38 posto čine žene, 20 posto članstva mlađe je od 30 godina, a 15 posto članova su umirovljenici, tako da će ta stranka brinuti za interese svih.

Izvor: http://www.zagrebancija.com/hr-aktualnosti/laburisti–u-radu-skupstine-nedostaje-discipline_318171